5 tips til når du besøger Barcelona

Barcelona er en fantastisk kystby i nordøstlige Spanien, som ligger fantastisk i varmere breddegrader og lige ud til middelhavet. Feriebyen egner sig både til længere ophold og til kortere weekend ophold og vi har derfor samlet en liste med hurtige 5 gode tips til når rejsen går til Barcelona.

Fly:

Det er her selvfølgelig en fordel at booke i god tid, hvis du ønsker en mere fordelagtig pris i forhold til billetten. Et andet tip som de fleste ikke ved eller har kendskab til er, at der er rigtig gode muligheder omkring at få kompensation fra flyselskaberne i tilfældet af forsinkelse eller aflyst fly. Her skal flyet for eksempel ikke være mere end 2 timer forsinket, før du er godkendt til kompensation. Det er derfor værd at følge op på, hvis du er så uheldig at være ude for dette.

Rejs uden for højsæsonen:

Et tip er at besøge Barcelona i lavsæsonen, hvis det helt varme og hede vejr ikke er nummer et på din prioriteringsliste. Vejret er her mildere og du kommer til, at have meget mere plads og mindre kø når du besøger diverse seværdigheder, da der herved vil værre færre turister. Der er også her penge at spare, da prisen er i bund på grund af konkurrencemæssig grunde. Vores tip er her at rejse til Barcelona i oktober eller april, hvor vejret stadig er godt, men du undgår højsæsonen for turister.

Lommetyve:

Det vrimler med turister i Barcelona og det vrimler derfor også med lommetyve. Vær opmærksom på dette, da ved udsættelse for dette er noget der virkelig kan ødelægge ens oplevelse på ferien. Vær opmærksom på turistfyldte steder og gør derfor de fornødne foranstaltninger, så du ikke kommer ud for dette.

Overnatning:

Barcelona er en meget eftertragtet ferieby og der er her derfor også et utal af overnatningsmuligheder i denne storby. Det er selvfølgelig en fordel at bo centralt, da du herved har det meste i gåafstand og derved kan spare nogle udgifter på transport. Kvaliteten rundt i byen kan dog også godt svinge, som ved alle andre populære feriesteder og vores tips er derfor, at du anvender forskellige guides på nettet og søger information omkring dette før du booker din overnatning Barcelona.

Seværdigheder:

Vi har valgt at nævne de seværdigheder vi finder et must når du besøger Barcelona. Her kan nævnes det gotiske kvarter, Sagrada Familia, Katedralen i Barcelona, La Rambla og La Boquerie. Et tip fra os er dog også at huske at besøge mindre turistede steder og gader, så du virkelig oplever hjertet og den catalanske kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *