5 tips til når du besøger Barcelona

Barcelona er en fantastisk kystby i nordøstlige Spanien, som ligger fantastisk i varmere breddegrader og lige ud til middelhavet. Feriebyen egner sig både til længere ophold og til kortere weekend ophold og vi har derfor samlet en liste med hurtige 5 gode tips til når rejsen går til Barcelona.

Fly:

Det er her selvfølgelig en fordel at booke i god tid, hvis du ønsker en mere fordelagtig pris i forhold til billetten. Et andet tip som de fleste ikke ved eller har kendskab til er, at der er rigtig gode muligheder omkring at få kompensation fra flyselskaberne i tilfældet af forsinkelse eller aflyst fly. Her skal flyet for eksempel ikke være mere end 2 timer forsinket, før du er godkendt til kompensation. Det er derfor værd at følge op på, hvis du er så uheldig at være ude for dette.

Rejs uden for højsæsonen:

Et tip er at besøge Barcelona i lavsæsonen, hvis det helt varme og hede vejr ikke er nummer et på din prioriteringsliste. Vejret er her mildere og du kommer til, at have meget mere plads og mindre kø når du besøger diverse seværdigheder, da der herved vil værre færre turister. Der er også her penge at spare, da prisen er i bund på grund af konkurrencemæssig grunde. Vores tip er her at rejse til Barcelona i oktober eller april, hvor vejret stadig er godt, men du undgår højsæsonen for turister.

Lommetyve:

Det vrimler med turister i Barcelona og det vrimler derfor også med lommetyve. Vær opmærksom på dette, da ved udsættelse for dette er noget der virkelig kan ødelægge ens oplevelse på ferien. Vær opmærksom på turistfyldte steder og gør derfor de fornødne foranstaltninger, så du ikke kommer ud for dette.

Overnatning:

Barcelona er en meget eftertragtet ferieby og der er her derfor også et utal af overnatningsmuligheder i denne storby. Det er selvfølgelig en fordel at bo centralt, da du herved har det meste i gåafstand og derved kan spare nogle udgifter på transport. Kvaliteten rundt i byen kan dog også godt svinge, som ved alle andre populære feriesteder og vores tips er derfor, at du anvender forskellige guides på nettet og søger information omkring dette før du booker din overnatning Barcelona.

Seværdigheder:

Vi har valgt at nævne de seværdigheder vi finder et must når du besøger Barcelona. Her kan nævnes det gotiske kvarter, Sagrada Familia, Katedralen i Barcelona, La Rambla og La Boquerie. Et tip fra os er dog også at huske at besøge mindre turistede steder og gader, så du virkelig oplever hjertet og den catalanske kultur.

Leg turist i smukke Barcelona – det skal du opleve

Barcelona er én af Europas mange smukke byer og som særligt er populær blandt rejselystende turister. Byen byder på en blanding af enestående arkitektur, gastronomi i højsædet og en stemningsfyldt storby charme. Står næste rejse på Barcelona, eller har du længe drømt om at tage dertil, men er i tvivl om, hvad byen byder på af seværdigheder og andre ”must see” steder, så kommer her en mini guide til, hvordan du på bedste turist vis kan opleve den Catalonske hovedstad.

6 must see seværdigheder i Barcelona

Kunst og arkitektur
Interesserer du dig for kunst, skal du helt klart lægge vejen forbi Picasso Museet (Carrer Montcada, 15-23, 08003 Barcelona), der giver dig et indblik i hans mere end 3.500 kunstværker. Museet er viet til ham og rummer alt fra hans malerier og stregtegninger, til hans arkitekttonede skulpturer og keramik.

I Barcelonas gamle bydel, det såkaldte gotiske kvarter, finder du charmerende smalle gader, der har en helt fantastisk stemning og atmosfære, og hvor man kan spadsere i flere timer med udsigt til smuk arkitektur.

Sport
Tilbage i 1992 var den catalonske hovedstad værtsby for OL. På adressen Passeig Olímpic, 15-17, 08038 Barcelona, finder du Det Olympiske Stadion, hvor de originale boldbaner stadig ligger uberørt. Læg samtidig vejen forbi OL Museet, hvor du har mulighed for at sammenligne dig med de verdenskendte sportsfolk.

Vil du ind og se fodbold, skal du vende næsen forbi Camp Nou (C. d’Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona). Her finder du også det tilknyttede museum, hvor du kan få mere viden om FC Barcelonas historie.

Natur og dyreliv
Barcelona byder også på en zoo, hvor du kan komme helt tæt på de mange dyr. Den er beliggende Parc de la Ciutadella, og her kan man hurtigt få brugt en hel dag i selskab med det mangfoldige dyreliv.

Få natur for krop og sjæl, når den smukke park Los Jardines de la Ciutadella (Passeig de Picasso, 21, 08003 Barcelona) giver dig rig mulighed for at spadsere lange ture i de smukke omgivelser. Her kan du også tage en sejltur på parkens sø. Er du meget natur- og dyreinteresseret, findes der i parken museerne ‘Museum of zoology’ og ‘Museum of geology’.

Mad
Går du op i friske råvarer, farvestrålende mad og ægte lokal madstemning, så er markedet La Bogueria (La Rambla, 91, 08001 Barcelona) lige noget for dig. Her bliver der solgt frisk frugt, spændende krydderier, lokale delikatesser og friskpresset juice i alverdens udgaver.

Turen går til Barcelona

Gå på opdagelse i den stemningsfyldte catalonske hovedstad. Besøg Tripbuddy.dk og læs mere for en rejse til Barcelona.

Besøg Cataloniens smukke hovedstad, Barcelona

Er du vild med et varmere klima og noget anderledes mad end det danske, så kunne det godt lyde som om, at du har brug for en tur hjemmefra. Står du og skal ud og rejse, men du er i tvivl om hvorhen, så kunne Barcelona være et godt bud på et rejsemål. Barcelona er nemlig en af de storbyer, som har en hel masse forskelligt at byde på. Lige meget om du er til byferie eller afslapningsferie, så har storbyen noget at tilbyde for enhver.

Tag på shopping, se sport eller noget helt tredje

Ikke nok med at Barcelona både har et varmere klima samt anderledes mad, så har byen også meget andet at byde på. Er man af sted med nogle tætte veninder på shopping tur, så er Barcelonas mange gader fyldt med butikker at foretrække. Ønsker man derimod at opleve natur og kultur, så er dette også muligt. Barcelona har en fortid fyldt med historiske begivenheder, som alle har sat sit præg på bygninger og arkitektur. Er man af sted på sportsweekend, så er der også masser at opleve. Byen har været vært for sommer-OL i 1992 – synes man dog bedre om fodbold, kan man besøge det verdenskendte stadium, Camp Nou, som også er hjemmebane for Barcelonas verdenskendte fodboldhold, FC Barcelona.

Er feriebudgettet ved at være brugt om? Kom af sted alligevel

Har du lyst til at besøge Barcelona med dine nærmeste og opleve de mange muligheder, som byen har at tilbyde men ikke penge nok på kontoen, så findes der muligheder for privatlån, som kan hjælpe dig med at finansiere drømmeturen til Barcelona. På den måde skabes der et overskud og pusterum i økonomien, så man kan tage på ferie uden at skulle gå og tænke over, at man burde spare på pengene.