Lær at pakke en god kuffert til ferien

Pladsmangel er ofte et problem, når man pakker. Du har nok prøvet at smide dit tøj i kufferten, hvorefter det er helt umuligt at lukke den. Det er derfor vigtigt at udvælge de mest essentielle ting. husk også at efterlade lidt ekstra plads i kufferten, så du har plads til souvenirs fra rejsen. Hvis du vil undgå besværet ved at pakke kufferten er der en række ting, du kan gøre, så det bliver nemmere.

5 små tips til en velpakket kuffert

  1. Pak de største ting nederst. Det kan være sko, føntørrer eller hvis du har en stor toilettaske. Fyld også gerne skoene med sammenrullede strømper og spar på pladsen.
  2. Rul dit tøj sammen og få et jævnt lag i kufferten. Tshirts, shorts og nederdele kan sagtens rulles sammen og fylde de små rum mellem dine andre sager.
  3. Festtøjet skal ligge øverst. Hvis du pæne tøj har tendens til at krølle er det smart at lægge det øverst, når du pakker. Lad så vidt muligt være med at folde tøjet og læg gerne håndklæder eller andet blødt over det.
  4. Tag det tøj, der fylder mest, på når du rejser. Det fylder nemlig mindre på kroppen end i din kuffert.
  5. Læg toiletsager og sko i plastikposer. På denne måde undgår du, at dit tøj bliver beskidt fra sålerne på dine sko eller hvis parfume eller shampo skulle eksplodere eller lække undervejs.

Få en god start på storbyferien

Har du planlagt en storbyferie, er det en god strategi at finde de største seværdigheder i området på forhånd. Generelt er det en god idé at have en plan, så du får mest ud af turen. Derefter skal du finde dine bedste, flade gåsko. De fleste storbyer har nemlig lange gågader, som du sikkert kommer til at trave op og ned ad.
Hvis du vil finde den perfekte destination til storbyen, er Barcelona et godt bud. Her kan du både opleve storslået arkitektur, travle gader og storbyliv, men også tage en afslappende dag på stranden. Leder du efter mere information, kan du læse om rejser til Barcelona her.