Pakkeliste: Pak dette, inden du rejser til Barcelona

Barcelona er en af de storbyer, som flest danskere hvert år vælger at rejse mod. Overvejer du også at pakke kufferten og besøge denne smukke spanske storby? Så kan du herunder læse om, hvad du skal huske og pakke med i kufferten og hvorfor. 

Pak dit tøj efter vejret

Du skal selvfølgelig huske at pakke det tøj, som du gerne vil have med. Pak det tøj som passer til vejret. Der plejer at være varmt, når du besøger Barcelona, så du skal primært have shorts, kjoler og løstsiddende tøj med, de det kan være ulideligt at gå rundt i varmen med tætsiddende tøj. Tjek dog altid lige vejrudsigten inden du rejser, så kan du se om du behøver tage en enkelt trøje og et par bukser med.

Står du og mangler nogle løse trøjer eller kjoler, når nu du skal ned i varmen? Så kan du hos online-mode.dk finde noget smart og løstsiddende tøj, f.eks. fra mærket B young.

Husk solcreme, dansk solcreme

Du kan være helt sikker på at du vil få brug for solcreme, så husk solcreme! Den solcreme som de sælger i udlandet, er bare ikke det samme som det du kan få i Danmark. Det er desuden en god ide at have solcremen i håndbagagen, så du kan smøre dig ind lige når du lander i Barcelona. 

Husk badetøj – glem håndklædet

Du skal huske at pakke badetøjet, da der nok vil være stor sandsynlighed for at du kommer til at skulle bade når du besøger Barcelona, enten på stranden eller i en pool. Typisk behøver du dog ikke at have et håndklæde med. Hvis du skal bo på hotel, er der altid et håndklæde på dit værelse. 

Ved at lade håndklædet blive hjemme, kan du virkelig spare meget plads i din kuffert. 

Navneskilt på kufferten

Det sker desværre stadig ofte, at flere personers bagage ender i det forkerte land, når de skal ud og rejse. Det er derfor ekstremt vigtigt at du skriver dit navn, tlf. nr. og adresse på din kuffert. På denne måde kan personalet i den lufthavn, som modtager din kuffert (hvis du nu skulle være en af de uheldige som mister sin kuffert) nemlig kontakte dig. 

Billige flybilletter 

Har du undersøgt om du har fået fat i de billigste flybilletter? Ellers kan du på rejsepriser.dk altid finde den billigste løsning, når du skal bruge flybilletter til Barcelona

Pas, penge og mobil

Du må selvfølgelig ikke glemme det vigtigste ting. De vigtigste ting, når du rejser til et hvilket som helst land, er dit pas, din penge og din mobil. Med disse tre ting, er du altid sikker på at du har mulighed for f.eks. at købe nyt tøj hvis du skulle miste din kuffert, kunne ringe efter hjælp eller flere penge fra din mobil og til sidst at kunne rejse frem og tilbage med dit pas. 

Du har ved at læse denne pakkeliste, forhåbentlig fået hjælp til, at danne dig et overblik over hvad det vigtigste du behøver at pakke ned er, når du rejser til Barcelona.  

Tag børnene med på drømmeferien

Nogle mennesker har deres eget helt særlige ønske til, hvad deres drømmeferie skal bestå af – både med hensyn til hvor rejsen skal gå hen, hvem der skal med på turen, og hvad alle skal lave på ferien. Det kan for eksempel være en oplevelsesrig storbyferie til London med veninderne, både med en masse flotte seværdigheder, spisesteder og oplevelser, en dejligt afslappende sol- og badeferie til Spanien med børnene, med dejligt varme temperaturer, kølige drikkevarer og en lækker pool, eller en smuk vandretur til Island med ægtefællen, med mange kilometer i benene og overdådig natur.

Frit valg mellem børnevenlige hoteller

Til dig, der har børn, som skal med på ferien, er det ofte vigtigt at både rejsens destination, feriens forskellige aktiviteter og mulighederne for overnatning er børnevenlige. Noget af det vigtigste på hele ferien, når du rejser med børn, er at man kan bo på et børnevenligt hotel.

Hos Spies kan du finde et stort udvalg af børnevenlige hoteller, hvor både små og store kan trives og kan have det godt. Du kan for eksempel vælge Sunwing Family Resort, som er Spies’ egne familiehoteller, og som kan findes i mange forskellige lande og byer – du skal blot vælge destinationen for jeres rejse. På disse børnevenlige hoteller spiser alle børn under 12 år gratis, og der er rigeligt med underholdning og aktiviteter til børnene, samt motionsrum, holdtræning og spaafdeling til de voksne. Hvis du er på udkig efter en lidt mere rolig og afslappende atmosfære, kan du også vælge Ocean Beach Club, som er et både luksuriøst, moderne og fredeligt koncepthotel, som ligger tæt på havet. Disse hoteller ligger på Cypern, Gran Canaria og Kreta, og der er et stort udbud af forkælelse til dig og familien, mens I nyder det flotte design, den lækre mad, den kølige pool og de mange træningsmuligheder og spaafdeling, samt de mange forskellige aktiviteter for børnene.