Barcelona er den ideelle rejsedestination for arkitekturinteresserede

Barcelona er Spaniens næststørste by og Cataloniens hovedstad. Med det samme man træder ind i byen, forstår man godt, hvorfor den er kendt for sin arkitektur. Du kan opleve alt fra smukke katedraler, store monumenter til mere moderne arkitektur. Det er særligt den catalanske arkitekt Gaudi, der har sat sit præg på byen under den modernistiske bevægelse.

 

Besøg Gaudis arkitektoniske værker

Her er en guide til fire af Gaudis mesterværker, som du ikke må gå glip af:

  • La Sagrada Familia, også kendt som templet for den hellige familie, er en arkitektonisk perle. Gaudi arbejdede på kirken i 43 år, men konstruktionen er aldrig blevet færdig.
  • Casa Mila eller La Pedrera (Stenbruddet) er en berømt bygning, som indeholder en række lejligheder. Bygningen har en imponerende smuk facade, og stilen repræsenterer på bedste vis Gaudi.
  • Casa Batllo er et enestående hus, som er bygget oven på en anden bygning. Ligesom Casa Mila kendetegner bygningen Gaudis stil med bølgende bevægelser og smukt glaseret tegl.
  • Park Güell er en meget berømt park, hvor du kan gå en tur i eftermiddagssolen, få dig en kop kaffe på cafeen og nyde både Gaudis modernistiske arkitektur, men også hans lærlinges.

 

Flere arkitektoniske perler

Det er ikke kun Gaudis værker, som pryder byen. Den berømte katedral Santa Maria Del Mar er et must-see, når du er i Barcelona. Derudover skal du helt klart opleve EXAMPLE distriktet. Her er alle bygninger lige høje, og alle blokke har runde hjørner. Nogle mener, at dette skaber en gitterfornemmelse, fordi alle bygninger ligner hinanden. Selvom det måske kan betyde, at du farer vildt, er distriktet alligevel et besøg værd. Husk at medbring dit kamera, når du tager på tur for at opleve dens enestående arkitektur. Overalt vil du have mulighed for at tage nogle helt unikke billeder, som du efterfølgende kan samle i en fotobog. På den måde får du mulighed for at gense nogle af dine smukker minder fra rejsen.

Hold dine minder i live med en fotobog

Der er rigtig mange, som nu om dage kun har deres billeder og minder liggende på deres computer eller telefon. Før i tiden fik man altid sine billeder printet, så man havde dem i fysisk form og kunne vise dem til sin familie og venner, og det har man faktisk stadigvæk muligheden for i dag. Man kan blandt andet vælge at få billeder printet til en ny fotobog, hvor man let kan gemme billederne og vise dem frem til folk. Det gode ved at have dem i fysisk form er, at det giver en hel anden følelse, end hvis man bare scroller igennem dem på computeren. Ud over det så er det også en sikker måde at holde minderne ved live i mange år fremover, mens man aldrig kan være helt sikker på om de forsvinder eller bliver slette på computeren ved et uheld.

En fotobog eller lignende er også en rigtig god gaveidé, hvis man gerne vil være lidt kreativ og give noget personligt. Rigtig mange sætter pris på, at man har lagt noget arbejde i det og vil blive glade for at kunne se tilbage på deres minder.

Forskellige måder at gemme dine minder ved hjælp af billedprint

Inde hos fotobog.nu kan du få printet dine billeder til billige penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er mange forskellige måder du kan få dem printet, hvad end du vil have det i en fotobog, fotokalender, fotokort eller meget andet. Du kan også få billederne printet frit, så du selv kan gøre med dem, hvad du ønsker og måske hænge dem op på væggen i en ramme eller lave din egen fotobog i hånden. Det gode ved at få lavet en fotobog er, at man kan sætte mange billeder ind og den holder resten af livet. Vælger man for eksempel en fotokalender, så bliver det hurtigt rodet med mere end et billede per side, og så holder den også kun året frem. Den er til gengæld en oplagt julegave, hvor man kan give en ny hvert år, med nye minder i. Der er rigtig mange forskellige måder, at bruge sine billeder på, og det handler i sidste ende om, hvad man selv foretrækker og synes er den bedste måde at gemme billederne på.