Gør mobilen klar til din rejse til Barcelona

Har du planer om at rejser til Barcelona? Der er en del ting, der skal ordnes før en dejlig tur til den spanske storby. Mobilen er en af de ting, som skal gøres klar til turen.

Vores mobiler er vigtige på en rejse, da de ofte bære en masse information, som skal bruges på turen. Det er også blevet til vores kamera, hvilket gør det endnu vigtigere at forberede mobilen til turen.

Masser af data i udlandet

Før man rejser, gælder det om at sørge for, at man har det rette mobilabonnement. Et abonnement, som kan bruges på en ferie til Barcelona, er et abonnement med nok data. Det skal ikke bare være data, men data i EU.

På siden Mobilabonnementer 2021 | Sammenlign og spar penge | MigogKBH finder du en oversigt over forskellige mobilabonnementer. Her er det nemt at få overblik over, hvad de forskellige selskaber kan tilbyde.

Beskyt din mobil

Når man skal ud at rejse, kan det hurtigt blive nødvendigt at beskytte sin mobil. Der er ingen, der ønsker at komme hjem med en ødelagt telefon, fordi man ikke har beskyttet den ordentligt.

Det gælder om at finde et godt cover og måske også et panserglas. På den måde behøver man ikke være bange for at tabe mobilen på jorden.

Gør plads i kamerarullen

På en rejse til Barcelona er der en masse ting, man gerne vil tage billeder af. Den flotte by inviterer til flotte billeder. Lad ikke en fuld kamerarulle på telefonen sætte en stopper for at tage smukke billeder på din ferie.

Før man rejser, kan man overføre sine billeder til sin computer. På den måde bliver der plads på telefonen, så man kan tage nye billeder.

Med masser af plads i kamerarullen, er det bare at tage afsted og opleve Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *