Tag børnene med på drømmeferien

Nogle mennesker har deres eget helt særlige ønske til, hvad deres drømmeferie skal bestå af – både med hensyn til hvor rejsen skal gå hen, hvem der skal med på turen, og hvad alle skal lave på ferien. Det kan for eksempel være en oplevelsesrig storbyferie til London med veninderne, både med en masse flotte seværdigheder, spisesteder og oplevelser, en dejligt afslappende sol- og badeferie til Spanien med børnene, med dejligt varme temperaturer, kølige drikkevarer og en lækker pool, eller en smuk vandretur til Island med ægtefællen, med mange kilometer i benene og overdådig natur.

Frit valg mellem børnevenlige hoteller

Til dig, der har børn, som skal med på ferien, er det ofte vigtigt at både rejsens destination, feriens forskellige aktiviteter og mulighederne for overnatning er børnevenlige. Noget af det vigtigste på hele ferien, når du rejser med børn, er at man kan bo på et børnevenligt hotel.

Hos Spies kan du finde et stort udvalg af børnevenlige hoteller, hvor både små og store kan trives og kan have det godt. Du kan for eksempel vælge Sunwing Family Resort, som er Spies’ egne familiehoteller, og som kan findes i mange forskellige lande og byer – du skal blot vælge destinationen for jeres rejse. På disse børnevenlige hoteller spiser alle børn under 12 år gratis, og der er rigeligt med underholdning og aktiviteter til børnene, samt motionsrum, holdtræning og spaafdeling til de voksne. Hvis du er på udkig efter en lidt mere rolig og afslappende atmosfære, kan du også vælge Ocean Beach Club, som er et både luksuriøst, moderne og fredeligt koncepthotel, som ligger tæt på havet. Disse hoteller ligger på Cypern, Gran Canaria og Kreta, og der er et stort udbud af forkælelse til dig og familien, mens I nyder det flotte design, den lækre mad, den kølige pool og de mange træningsmuligheder og spaafdeling, samt de mange forskellige aktiviteter for børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *