Leg turist i smukke Barcelona – det skal du opleve

Barcelona er én af Europas mange smukke byer og som særligt er populær blandt rejselystende turister. Byen byder på en blanding af enestående arkitektur, gastronomi i højsædet og en stemningsfyldt storby charme. Står næste rejse på Barcelona, eller har du længe drømt om at tage dertil, men er i tvivl om, hvad byen byder på af seværdigheder og andre ”must see” steder, så kommer her en mini guide til, hvordan du på bedste turist vis kan opleve den Catalonske hovedstad.

6 must see seværdigheder i Barcelona

Kunst og arkitektur
Interesserer du dig for kunst, skal du helt klart lægge vejen forbi Picasso Museet (Carrer Montcada, 15-23, 08003 Barcelona), der giver dig et indblik i hans mere end 3.500 kunstværker. Museet er viet til ham og rummer alt fra hans malerier og stregtegninger, til hans arkitekttonede skulpturer og keramik.

I Barcelonas gamle bydel, det såkaldte gotiske kvarter, finder du charmerende smalle gader, der har en helt fantastisk stemning og atmosfære, og hvor man kan spadsere i flere timer med udsigt til smuk arkitektur.

Sport
Tilbage i 1992 var den catalonske hovedstad værtsby for OL. På adressen Passeig Olímpic, 15-17, 08038 Barcelona, finder du Det Olympiske Stadion, hvor de originale boldbaner stadig ligger uberørt. Læg samtidig vejen forbi OL Museet, hvor du har mulighed for at sammenligne dig med de verdenskendte sportsfolk.

Vil du ind og se fodbold, skal du vende næsen forbi Camp Nou (C. d’Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona). Her finder du også det tilknyttede museum, hvor du kan få mere viden om FC Barcelonas historie.

Natur og dyreliv
Barcelona byder også på en zoo, hvor du kan komme helt tæt på de mange dyr. Den er beliggende Parc de la Ciutadella, og her kan man hurtigt få brugt en hel dag i selskab med det mangfoldige dyreliv.

Få natur for krop og sjæl, når den smukke park Los Jardines de la Ciutadella (Passeig de Picasso, 21, 08003 Barcelona) giver dig rig mulighed for at spadsere lange ture i de smukke omgivelser. Her kan du også tage en sejltur på parkens sø. Er du meget natur- og dyreinteresseret, findes der i parken museerne ‘Museum of zoology’ og ‘Museum of geology’.

Mad
Går du op i friske råvarer, farvestrålende mad og ægte lokal madstemning, så er markedet La Bogueria (La Rambla, 91, 08001 Barcelona) lige noget for dig. Her bliver der solgt frisk frugt, spændende krydderier, lokale delikatesser og friskpresset juice i alverdens udgaver.

Turen går til Barcelona

Gå på opdagelse i den stemningsfyldte catalonske hovedstad. Besøg Tripbuddy.dk og læs mere for en rejse til Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *