Barcelona-guide: Det skal du opleve som turist

Kombiner storbyferie med badeferie med en tur til den spanske by Barcelona. Vist er det ikke hovedstaden i Spanien, men Barcelona overgår Madrid på mange områder. Den tætte placering til vand og shopping gader gør det attraktivt for mange at tage på ferie til Barcelona. Dyk ned i nedenstående turistguide og bliv inspireret af de mange seværdigheder, Barcelona har at byde på.

6 seværdigheder du skal opleve som turist

 1. Fodbold
  Hvem kan sige Barcelona uden at tænke på fodboldholdet FC Barcelona? Hvad end man er fodboldfan eller bare gerne vil opleve en fantastisk stemning blandt 90.000 glade fodboldentusiaster, så er en fodboldkamp på Nou Camp en oplevelse værd.
 2. Strand og vand
  Barcelona byder som sagt på vand og strand i modsætning til mange andre storbyer. Langs den hyggelige havn, finder man den skønneste sandstrand.
 3. Shopping
  Som de fleste andre storbyer har, byder Barcelona også på de riges shopping gader fyldt med butikker med dyre designermærker. La Rambla er stedet, man skal tage hen, hvis man vil opleve eksklusivitet for alle pengene. La Rambla byder også på hyggelige og finurlige souvenirs, men hold på taske og værdigenstande, da Ramblaen er ”kendt for” snedige lommetyve.
 4. Smuk natur
  Barcelona byder også på smuk natur midt i det hektiske storbyliv. Træk dig tilbage og nyd smukke omgivelser med synet af den travle by og det billedskønne Middelhav på bjerget Montjuic.
 5. Arkitektur og religion
  Ligesom mange andre byer kan Barcelona også indbyde til fantastisk kunst og arkitektur. Kirken La Sagrada Familia er bygget helt tilbage i 1884, og er den mest besøgte seværdighed i Spanien. Har du tidligere besøgt kirken, er der kun større grund til at vende tilbage, for kirken ændrer sig konstant i takt med de løbende renoveringer og tilbygninger.
 6. En fryd for øjet
  Udover den berømte La Sagrada Familia kirke, har byen også andre arkitektoniske perler i form af smukke palæer og henrivende bygninger. Oplev arkitekturen på en slentretur langs de spanske boulevarder i L’Eixample.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *