Hvor skal du bo i Barcelona?

Skal du til Barcelona, og er du i tvivl om, hvor du skal bo? Så kan denne guide hjælpe dig. Nedenfor vil du blive præsenteret for forskellige af Barcelonas bydele, der alle byder på noget forskelligt. Om du ønsker at bo tæt på stranden, midt i centrum eller i et område med mere ro, kan du finde det i Barcelona.

Storbyferie i Barcelona

Barcelona er en fantastisk destination, når det gælder storbyferie! Barcelona har et relativt lille centrum for en storby og er langt mere kompakt end mange andre storbyer i Europa. De fleste seværdigheder og stranden ligger i centrum af byen, hvor du kan gå rundt til det hele. De få seværdigheder, der ligger lidt længere ude, kan som regel nås med metro.

 

Hvor skal du så bo?

Skal du på storbyferie i Barcelona, bør du altid bo i centrum. Herunder kan du læse lidt om nogle af de bedste områder, og hvad de hver især kan byde på.

  • L’Eixample: Find et hotel i dette område, hvis du gerne vil bo centralt. Området er fyldt med gode restauranter, caféer, butikker samt gode metro-forbindelser og ligger kun få minutters gang fra La Rambla.
  • El Gotic og El Born: Ønsker du at bo lige midt i hjertet af Barcelona og den spanske stemning i den gamle bydel, skal du finde et hotel her. Her bor du tæt på seværdighederne og stranden, hvorfor området også er mere turistet. Områderne byder på mange gode restauranter, butikker og caféer samt et stort udvalg af billige hostels.
  • Villa de Gracia: Drømmer du om et mere roligt område et stykke fra centrum, er Villa de Gracia et godt valg. Her er prisniveauet lidt lavere – og det samme er tempoet. Området byder på små og store pladser, hvor du kan sidde og nyde solskinnet på de små caféer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *