Langtidsferie kan noget særligt

Er du typen der har meget tid? Så er det bare om at udnytte det, og få nogle rigtig gode oplevelser med at rejse og holde ferie. Har du tid til en langtidsferie får du så mange flere muligheder.

Mere end 14 dage

Mange tager på ferie i typisk 14 dage eller ovenikøbet måske kortere. Men hører du til dem, der har mere tid at arbejde med, så er det er det oplagt at forsøge dig med en langtidsferie. Altså en rejse hvor du både kan få nogle fantastisk oplevelser, men også virkelig kan komme helt ned i gear og få slappet på en måde, som du måske ikke har gjort før. Mange rejseselskaber et bredt udvalg af netop langtidsferier. Der er helt sikkert en mulighed er passer til dig.

Burma er en mulighed

En rundrejse i Burma er absolut noget, der kan anbefales for dig, der har mulighed for en langtidsferie. Burma, eller Myanmar som det også hedder, byder på rigtig mange forskellige muligheder. Landet, der grænser op til Thailand, indeholder både historiske seværdigheder, den smukkeste natur, hyggelige byer og ældgamle og meget interessante templer.

Lang tid på stranden

Drømmer du om at tilbringe lang tid på stranden, er det oplagt at tage til Thailand. Her er der rigtig mange steder, hvor strandene indbyder til at bruge flere dage til at nyde livet. Blandt de rigtig gode muligheder kan fremhæves de kendte Koh Samui, Phuket og ved Krabi. Andre muligheder er Khan Lak og Koh Samet. Og du kan sagens have en begivenhedsrig ferie selvom du vælger at blive boende samme sted i hele perioden.

Vietnam har alt

Vietnam er et virkelig attraktivt rejseland på mange måder. Landet byder både på fantastiske muligheder for strandophold af topklasse. Men det er også et land med en fascinerende historie og mulighed for at besøge imponerende paladser plus byer med ekstremt hyggelig stemning og flotte gamle bygninger. Vietnam er dog også hjemlandet for fantastisk mad, som blandt andet kan indkøbes på en række flydende markeder.

Sydamerika er også en oplagt mulighed

Skal det ikke være Asien, så kan din landtidsrejse med stor fordel foregå til Sydamerika. Det er oplagt at sammensætte en rejse til eksempelvis Chile, Colombia, Peru og Argentina. I Sydamerika kan du vandre i Machu Picchu, udforske Bogotas snævre gader eller nyde de smukke landskaber og vinmarker i Argentina. Mulighederne er nærmest uendelige for en lang rejse, hvor der skal læres nyt og slappes af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *